29. maj 2013

Håndbold på TV 2 frem til 2020

TV 2 investerer yderligere i dansk håndbold og har netop indgået en femårig aftale med Divisionsforeningen og Dansk Håndbold Forbund (DHF). Aftalen betyder transmission af flere liga-, pokal- og landskampe på TV 2s kanaler i de kommende år.

 

Den nye aftale gælder for perioden 2015-2020. Men allerede i den eksisterende aftale, der gælder frem til 2015, udvider TV 2s hovedkanal med ekstra håndboldkampe på kanalen.
 
- Den nye aftale for årene 2015-2020 giver flere penge til dansk håndbold og yderligere kampe på TV 2s kanaler. Vi vil gerne investere i håndbolden og være med til at sikre fortsat udvikling af og fremgang i dansk håndbold, så der kan skabes endnu flere stærke profiler til vores to landshold, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:
 
- Håndbold og TV 2 - hele Danmarks hjemmebane - har altid været et godt match. Dansk håndbold er af superhøj kvalitet og meget seervenligt, og samtidig er dansk ligahåndbold en eksklusiv live-begivenhed, som man ikke kan finde på udenlandske sportskanaler.

 

Hos Divisionsforeningen Håndbold tager man også imod den nye aftale med stor tilfredshed.

- Vi er meget tilfredse med både processen, der understreger, at vi har et attraktivt produkt, og resultatet, der sikrer, at ligaklubberne kan arbejde langsigtet. Dansk klubhåndbold står stærkt i mediebilledet og i landets arenaer, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med TV 2, siger formand i Divisionsforeningen Håndbold, Jens Christensen.

 

- Med aftalen manifesterer håndbold sig som den ene af landets to store sportsgrene. Landshold og ligaklubber får en solid medieplatform, bedre økonomi samt arbejdsro i lang tid. Resten er et spørgsmål om kompetencer og knofedt. Jeg er overbevist om, at dansk håndbold går en spændende fremtid i møde, siger Dan Hammer, administrerende direktør i Divisionsforeningen Håndbold.

 

Klubbernes glæde deles også hos Dansk Håndbold Forbund.

- Vi er stolte over, at vi i DHF sammen med klubberne har kunnet indgå en så epokegørende aftale med en af de partnere, der gennem årene har betydet mest for udviklingen af dansk håndbold, nemlig TV 2, siger direktør i DHF, Henrik M. Jacobsen, og fortsætter:

- Vi ser frem til langsigtet at kunne videreudvikle og forfine et i forvejen uhyre populært tv-produkt og ser aftalen som et stort skridt på vejen mod, at håndbold manifesterer og udbygger sin position som danskernes foretrukne tv-sport.

 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her