11. september 2012

Grass Valley og AVIT-Systems udvider samarbejdet

Den nye partnerskabsmodel mellem Grass Valley og AVIT-Systems betyder, at AVIT-Systems bliver Grass Valleys Premium Solution Provider i Danmark, Norge og Sverige. Endvidere bliver AVIT-Systems Authorized Service Partner for Grass Valley i Skandinavien.

 

Administrerende direktør hos AVIT-Systems udtaler: ”Det udvidede partnerskab og investering i kompetencer og ressourcer betyder, at vi er i stand til at tilbyde vore kunder i Skandinavien hele Grass Valleys portefølje af produkter og løsninger, hvor de måtte skabe værdi".

 

Han fortsætter: Endvidere er vi nu certificeret til at levere design, installation, kommissioning, service, support og træning direkte af eget certificeret personale. Det har hele tiden været vores mål at sikre vore kunder den bedste rådgivning, implementering og efterfølgende service og support”.

 

”Det er vigtigt at understrege, at aftalen ikke binder AVIT-Systems til Grass Valley. Vi vil fortsat være i stand til at levere produkter og løsninger fra andre producenter, hvis de passer bedre til den enkelte kundes behov. Det er vigtigt at understrege, at vi først og fremmest er en kompetent systemintegrator”, slutter Claus Bech Espensen.

 

Grass Valley vil fortsat være lokalt repræsenteret med salgspersonale i den nordiske region. Men begge parter vil arbejde tæt sammen, så kunder adresseres med den nødvendige ekspertise, løsning og viden.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her