TV2 Foyer

Af Birgit Waltenburg, 2. april 2018

Godt resultat for TV 2

TV 2 realiserede i 2017 et resultat før finansielle poster og skat på 305 mio. kr. og havde både digital vækst og stigende seerandel til TV 2-familien.

- Det er et historisk godt resultat, som vi er stolte af. Seerne og brugerne har kvitteret for alt det gode, danske indhold, som vi tilbyder på tværs af TV 2s kanaler og digitale platforme. Samtidig er samfundsøkonomien, reklamemarkedet og tv-seningen i 2017 gået samme – og gode – vej for TV 2, siger administrerende direktør Merete Eldrup, der glæder sig over udviklingen for TV 2.

Merete Eldrup TV 2 foto af Miklos Szabo TV 2

 Foto: Miklos Szabo, TV 2

- TV 2 er i dag den største leverandør af relevant, dansk indhold og tv-nyheder til danskerne. Nichekanalerne er i en god udvikling, hvor både TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 FRI sidste år opnåede ca. 20 procent fremgang i seerandel. Samtidig har vi stor digital vækst på især TV 2 PLAY, som i 2017 havde en abonnentfremgang på 27 procent. Det er et rigtig godt udgangspunkt – og det er vigtigt, når den kommende tid byder på stigende fragmentering og øget pres på dansk indhold fra udenlandske medieaktører, siger Merete Eldrup.

På generalforsamlingen, som finder sted 25. april får TV 2 ny bestyrelsesformand, som bliver Jimmy Maymann, som tidligere har været topchef for Huffington Post. Derudover indtræder også Henrik Ravn, Sisse Fjelsted Rasmussen og Hermann Haraldsson i TV 2s bestyrelse ved generalforsamlingen.

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her