20. januar 2010

Godt prisår til DR


Kåre Quist fra "Kontant" og Iben Maria Zeuthen fra P3 har modtaget en pris i 2009. Det samme har "Livvagterne" fra DR1 og snobberne i "Rytteriet" på P1 og P2. Koncerthuset har fået adskillige, og journalisten Tom Heinemann ligeså.

DR og DR's samarbejdspartnere har i 2009 haft en rekordhøst af danske og udenlandske priser for programmer, film, musik, netsteder og andre tjenester, som DRs medarbejdere har stået bag; samt for programmer og film, hvor DR har været coproducent eller har ydet produktionsstøtte.

En statusopgørelse over DRs prishøst i året, der snart er væk, viser, at DR det seneste år har sikret sig 180 priser mod 173 i 2008, hvor der også blev sat ny rekord.

Det er især specifikke programmer og medarbejdere, der er "blevet hædret mere" i årets løb end tidligere. I 2009 har DR for eksempel i alt modtaget 51 priser for programmer og udgivelser (mod 42 priser i 2008), mens 33 DR-medarbejdere og medvirkende har hentet personlige priser. Her var tallet 23 i 2008. Derudover her der så været priser til film og coproduktioner, faglige priser, arkitekturpriser, sprogpris og meget andet.

"DR har et stort udbud af forskellige programmer og tjenester, og det glæder mig, at priserne også er faldet inden for stort set alle felter. Radio- og tv-programmer og -værter tegner sig fortsat for de fleste, men også på mobilområdet og på nettet har DR haft en god prishøst. Det er yderst positivt, at branchefolk og juryer også finder, at dét, DR leverer, er af en høj standard," siger DRs generaldirektør Kenneth Plummer.


ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her