3. januar 2012

Godt 2011 for TV 2-kanalerne

 TV 2s hovedkanal har hen over 2011 haft flere måneder med seerfremgang i forhold til de samme måneder i 2010. En vellykket primetime, flere danske programmer samt nye tiltag i den sene aftenflade late prime og i weekenden har givet gode resultater. 

Det krones med en flot december med den stærkeste julekalender i mange år, nye danske programmer i primetime og VM-succes til håndboldkvinderne. 

- Det gode resultat skyldes en række strategiske tiltag, som er besluttet sidste år og længere tilbage, f.eks. moderniseringen af programflowet efter 22-NYHEDERNE og hele nytænkningen i late prime klokken 22-24 med ”Natholdet” og nye danske programmer, siger Palle Strøm. 

Vækst hos nichekanalerne
Blandt nichekanalerne har TV 2 NEWS fortsat sin konstante fremgang siden starten i 2006, og TV 2 NEWS er nu - med 3,5 procent af tv-forbruget - Danmarks syvendemest sete kanal. Især valgkampen og den efterfølgende regeringsdannelse førte TV 2 NEWS til nye højder, men også en tæt udenrigsdækning af det arabiske forår havde stor seerinteresse. 

TV 2 Charlie har også haft seerfremgang hvert år siden premieren i 2004, og Charlie har i 2010 og 2011 overhalet TV3+ og Kanal 5 og er nu landets femtestørste kanal med 3,8 procent af danskernes tv-forbrug. 

TV 2 Zulu får i 2011 sit bedste år nogensinde og er en af de kommercielle kanaler, som har relativt størst seerfremgang. TV 2 FILM har som den eneste TV 2-kanal haft en mindre tilbagegang fra 1,1 procent i seerandel i 2010 til 1,0 procent i 2011.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her