Engestofte Gods med ny AV losning

Af Birgit Waltenburg, 22. maj 2018

Gods med moderne AV-løsning

Engestofte Gods er en gammel kongsgård fra 1457 med en unik udsigt over Maribosøerne. Godset, som i mange har år fungeret som skov-, jagt-, landbrugsejendom, har i dag fået en ny funktion. En totalrenovering med en topmoderne AV-løsning har skabt mulighed for moderne konferencer, firmafester og bryllupper midt i de naturskønne omgivelser.

Udstyret er monteret så diskret som muligt med fokus på æstetik og design for at bevare Godsets autenticitet. Det nøje udvalgte udstyr, som passer ind i bygningernes arkitektoniske udtryk og nogle steder helt skjules, består blandt andet af Panasonics PT-DW830 projektor med 8.500 lumen, et motorlærred i specialophæng og digitale flere zoners lydanlæg, som kan konfigureres efter arrangementernes behov. Hele løsningen styres af en simpel rumstyring, så alle nemt kan betjene udstyret.

Alt i alt er der skabt et udtryk, der med stor respekt for de historiske detaljer lever op til alle de krav til moderne AV-udstyr, der i dag stilles til konferencer, foredrag, fester og andre events.

Det er AV-HUSET A/S, som har stået for hele AV-projektet under renoveringen,

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her