KortogDokumentarfilmskolen

Af Birgit Waltenburg, 15. januar 2020

Gå på filmskole om aftenen

Nu kan du lære at lave film, SoMe videoer og Motion Design i Det Danske Filmstudie i Lyngby udenfor arbejdstiden og fordybe dig i filmhåndværket.

For at sikre det høje faglige niveau og en relevans i forhold til virkelighedens produktionskrav, er alle underviserne nogle af landets dygtigste inden for hver deres felt. Den røde tråd i undervisningen er historiefortælling. Eleverne får derfor både et indgående kendskab til teknik og programmer og et blik for hvornår og hvordan de bruger redskaberne bedst til at fortælle deres historie.

Kort & Dokumentar Filmskolen udbyder nu 11 aftenkurser i alt fra effektive SoMe videoer til Motion Design, Corporate film, Film med mobilen, klipning i Final Cut og Premiere, skrivekurser med mere.

Om Kort & Dokumentar Filmskolen

Kort & Dokumentar Filmskolen er landets største udbyder af kurser og uddannelser indenfor TV, film og online medier. Det er her de store mediehuse sender deres ansatte på efteruddannelse. Det er også her at folk med drømme om en karriere indenfor levende billeder, har fundet en alternativ vej ind i branchen.

Se mere her filmkurser.dk/vare-kategori/kursus/aften

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her