6. november 2015

Futurelight bliver til Futuresales

Den danske teater-, AV-, musik- og event branche har i mange år kigget mod Vissenbjerg på Fyn, når installationer og udstyr skulle opdateres og udskiftes. Futurelight A/S har igennem 25 år leveret utallige store og små tekniske løsninger med fokus på integration og service, samtidig har Futurelight også drevet en stor udlejning af teknisk udstyr til events, koncerter og teatre.

Nu er det tid til fokus på salg, derfor bliver Futurelight til Futuresales, som kun fokuserer på rådgivning, projektering, salg, leverance, installation og integration af professionelle teknik løsninger til de danske teatre samt AV-, musik- og event branchen. Frank Jensen er som salgschef ankeret i Futuresales ApS, og glæder sig sammen med sine dedikerede kolleger, til at hjælpe gamle som nye kunder i hele landet med alt fra en rulle farvefilter til en komplet systemløsning på et teater eller lign..

Ud over de kendte agenturer såsom DTS Entertainment, DTS Architectual, Chainmaster Kraner, CHAUVET, Arkaos Mediaservere, VMB stativer og MILOS har Futuresales tilføjet nogle nye spændende agenturer, bl.a. projektor løsninger fra Digital Projection og komplette lyd løsninger fra Audiofocus. Med nye agenturer og ressourcer er Futuresales nu i stand til at løfte total-leverancer indenfor  lyd, lys, video og integration. Flere nye produkter er på vej, følg med på facebook.com/futuresales.eu

Tirsdag den 1. december er der Åbent Hus i Vissenbjerg - mellem 10:00 og 19:00 inviterer Futuresales til åbent hus, Glögg og æbleskiver, lidt mad og drikke, produkt demonstrationer, gode tilbud og generelt hyggeligt samvær med kollegerne i branchen.

Som led i etableringen af Futuresales er udstyrs udlejningen på Fyn overdraget til FilmGEAR ApS. Hos FilmGEAR vil du bl.a. møde daglig projektleder Daniel Klausen og hans kolleger, som står klar med rådgivning og gode tilbud på dine projekter.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her