OleJensen Genelec

Af Jens Walther, 1. februar 2017

Fra Dynaudio til Genelec

International Sales Director er titlen på Ole Jensen’s nye Genelec visitkort - han kommer fra en lignende stilling hos Dynaudio, og tidligere var han ansat i mange år hos TC Electronics. Ole Jensen fortæller om sin nye stilling hos den finske monitorhøjttaler producent:

- Genelec’s salgsorganisation skal moderniseres, og det bliver bl.a. min opgave. Vi vil segmentere Genelec’s distribution bedre, end den er i dag. Som eksempel bliver det i fremtiden kun uddannede forhandlere, som kan sælge Genelec’s SAM produkter. Vi vil gerne, i samarbejde med distributørerne og forhandlerne, sørge for, at disse produkter bliver præsenteret ordentligt, og kunderne får en bedre oplevelse af brandet. Bl.a. har vi i samarbejdet med HHb i London lavet et akustisk og visuelt flot rum, hvor Genelec’s produkter bliver præsenteret. Det vil vi forsøge at gøre med de større forhandlere, og her går Genelec ind som partner, så distributør og forhandler ikke står alene med udgifterne til at lave et sådant rum.

Genelec vil i fremtiden især udvide inden for “SAM” præcisionshøjttalere, der kan kalibrere sig selv til placering i rummet. Audio over er IP er et andet fokusområde. Ole Jensen kommer i starten til at koncentrere sig om det europæiske marked og brede den ud derfra, så den nye stilling bliver med meget rejseaktivitet, men med base på et nyt kontor i Østjylland. Faktisk er der nu et helt lille team af Genelec medarbejdere i Danmark. Udover Ole er det Morten Uldbæk, som står for den danske pro distribution,  Jonas Olsen, der står for install, og Thomas Lund som er ansvarlig for teknologi og research i udviklingsafdelingen.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her