5. december 2009

Fra anlog til IP


Med lanceringen af de nye SNT-EX og –EP-serier af video-enkodere, understreger Sony sin fokusering på en nem overgang fra analog teknologi til IP. De nye serier er en sand hybridløsning, som giver brugerne en problemfri integration af analog og IP.

Det nye udvalg af enkodere giver brugere af analoge systemer adgang til at forbedre billederne, som man normalt kan gøre det ved brug af IP-teknologi. De nye Sony-teknologier hedder VE (visability enhancer) og XDNR (eXcellent Dynamic Noise Reduction). De forbedrer kvaliteten af de originale billedsignaler og gør det muligt at konvertere analoge signaler til en digital videostrøm i et IP-baseret netværk.

Det giver problemfri integration, når man flytter fra eksisterende analoge kamerasystemer til et IP-baserede overvågningssystem, samtidig med at brugeroplevelsen forbedres. Adgang til IP forbedres yderligere ved muligheden for at vælge mellem modeller med 1- og 4 kanaler samt 3U Rack Stations, som accepterer 4-kanals blades. Alle enkoderne kan dual-streame videoer i H.264/JPEG, H.264/MPEG4 eller MPEG-4/JPEG med fuld opløsning.

Med de tidligere teknologier til videoovervågning har det tidligere været vanskeligt at levere billeder i god kvalitet under udfordrende lysforhold med ekstrem stor kontrast. Sonys unikke teknologi Visibility Enhancer (VE) løser disse problemer ved at foretage en dynamisk måling af signalniveauerne både under optagelse og billedbehandling. Denne teknik reducerer de ekstreme lysniveauer i et billede samtidig med at lysniveauerne i mørkere områder øges. Billederne bliver dermed både bedre og klarere.

Optagelse af billeder forbedres yderligere med teknologien XDNR (eXcellent Dynamic Noise Reduction), som også sidder i de nye enkodere. Øget støj i billedet som kommer fra signalforstærkning og spøgelsesagtige billeder forårsaget af lange lukkertider er kendte problemer, når man overvåger områder med lidt lys. Ved at bruge 2DNR og 3DNR signalprocessing fjerner XDNR-teknologien både tilfældig og fast støj. Resultatet er, at billedbevægelserne som forårsager spøgelsesagtige optagelser elimineres.


ProAV Digital

Forside 2 20

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Wedio
  • Zoom F6
  • Hotel Ottilia
  • Reflektorer
  • Lumix S1H
  • ISE 2020

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her