25. november 2010

Forbrydelsen III kommer i 2012

”Vi har aldrig været i tvivl om, at vi var på, hvis talenterne bag ’Forbrydelsen’ kunne levere en fængende idé til en 3’er. Både ’Forbrydelsen I og II’ har været en af de mest fulgte tv-dramaserier nogen sinde, så jeg tror, vi har danskerne med os, når vi siger ”ja” til endnu en omgang,” siger Ulla Pors Nielsen, der er kanalchef på DR1.

Det bliver atter Sofie Gråbøl, der spiller hovedrollen i ’Forbrydelsen 3’, der også på ny har Søren Sveistrup som hovedforfatter.

”Jeg har hele tiden vidst, at jeg ikke var færdig med Sarah Lund. Det var kun et spørgsmål om, hvornår det sidste kapitel helt præcist skulle skrives, siger Søren Sveistrup, der tilføjer: ”Dette bliver hendes sidste sag, slutningen på historien, sidste kapitel i trilogien om Sarah Lund – den sag, der kommer til at afgøre hendes liv og fremtid.”

Ligesom i de tidligere afsnit af ’Forbrydelsen’ bliver Piv Bernth fra DR Fiktion producent på 3’eren og også denne gang får vi fornøjelsen af Sarah Lund i 10 afsnit.

”Ideen om en trilogi har hele tiden ligget der for at gøre historien komplet. Det var sådan, vi helst ville komme rundt om Sarah Lund og hendes historie. Nu er den rigtige idé født til at slutte cirklen,” siger hun.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her