8. oktober 2010

Forbrydelsen II nomineret til en Emmy

I New York kommer ’Forbrydelsen II’ i konkurrence mod en japansk og en argentinsk dramaserie samt den engelske serie ’The Street’.

”Jeg er simpelt hen så glad over nomineringen – og stolt på DRs vegne. Det er fantastisk flot, at det gang på gang lykkes for DRs dramaserier både at blive nomineret og vinde. Kvaliteten er afgørende, og selvfølgelig er det vigtigst, at de danske seere kan lide, hvad vi laver. Men det er nu også fantastisk at få det internationale skulderklap, som en Emmy er,” siger kanalchef Ulla Pors Nielsen fra DR1.

Producent Piv Bernth fra DR Fiktion glæder sig selvsagt over nomineringen på seriens vegne. ”Jeg mener, at serien er moderne og ny i sit formsprog, og at den også har meget at sige i nutiden med sit krigstema og ved at spørge: Hvor meget bøjer vi demokratiet for at bevare det? Lad os håbe, at tredje gang bliver lykkens gang for ’Forbrydelsen’”, siger hun.

DR har noget at forsvare ved årets Emmy, da serien ’Livvagten’ i 2009 fik Emmy’en for at være ’Bedste internationale dramaserie’, og også i 2002, 2003 og 2005 har DR sikret sig den. For fem år siden blev det endda både en Emmy til ’Ørnen’ og miniserien ’Unge Andersen’.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her