22. september 2010

Folketinget vælger Boxer som tv-udbyder

 Der er tale om 400 tilslutninger, som nedtages med én antenne på toppen af Christiansborg, og som fordeles via det eksisterende fællesantenneanlæg til de enkelte kontorer og værelser.

Boxers løsning giver mulighed for, at alle i huset kan vælge mellem Boxers mange tv-kanaler og selv skræddersy sin egen tv-pakke frit efter Boxers velkendte pakkestruktur med temapakker og mulighed for valg af enkelt-kanaler.

- Vi er glade for at kunne vise, at Boxer ikke bare er et populært valg i mange private husstande, men at tv via antenne også kan leveres til fællesantenner og give den enkelte bruger mulighed for at vælge sine egne, foretrukne tv-kanaler. Det er kun Boxer, som kan levere tv-signaler til fællesantenneanlæg, hvor den enkelte bruger frit kan sammensætte sin individuelle tv-pakke, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV.

Folketinget modtager allerede ni public service-kanaler og har derudover valgt at få CNN og TV 2 NEWS til samtlige tv-apparater i huset, så alle automatisk modtager 11 tv-kanaler.

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her