NEP Schweiz og Panasonic

Af Birgit Waltenburg, 16. september 2016

Fodbold i UHD

I Schweiz bliver den nationale fodboldliga produceret af NEP Schweiz og til det formål har de til denne sæson fået nye kameraer fra Panasonic, som filmer kampene med AK-UC3000-kameraer. Helt konkret placeres ti 4K-kameraer fra Panasonic i hjertet af NEPs maskineri, som er top-gearet til at levere superligaens højdepunkter i Ultra High Definitoin (UHD). Der vil komme flere svedperler på skærmen, for UHD har en opløsning, der er fire gange så høj som dens forgænger, Full HD, og så er den tyve gange skarpere end SD-systemet, der stadig bruges i mange sammenhænge.

”Som resultatet viser, tilbyder UC3000 ekstraordinær 4K-billedkvalitet. Vi er ikke kun imponerede over kameraets kvalitet men også brugervenligheden”, siger CTO i NEP Schweiz Trond Hermansen og uddyber: ”UC3000 skaber balance mellem de mange parametre for billedkvalitet – fx høj følsomhed og opløsning, et godt signal-støj-forhold og en bred dynamisk vidde, foruden at have lang batteritid og en kompakt størrelse, som også er værd at bemærke.”

For NEP Schweiz har leveringstiden også været en afgørende faktor: ”Da vi skulle designe sendevognen til den schweiziske fodboldliga, var tidsaspektet enormt vigtigt. Vi havde nemlig mindre end seks måneder til at designe og teste, før den første transmission løb af stablen i juli”, siger CTO i NEP Schweiz Trond Hermansen.

ProAV Digital

Forside 3 21 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony FX3
  • Nyt firma
  • Intercom på teater
  • Eksercerhuset
  • Telepromptere
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her