1. august 2012

Flot start på OL på TV 2

- Jeg synes, vi har fået en imponerende start på OL. Vores studier midt i London er en fantastisk kulisse, og vores værter og kommentatorer leverer veloplagt og begejstret OL. Jeg synes, de er rigtig godt selskab, og så er det selvfølgelig glædeligt at se, at danskernes OL-interesse allerede fra starten er så stor, som den er, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

 

For seertallene viser, at danskerne har taget OL til sig. Således så hele 1.274.000 danskere med, da de danske håndboldherrer søndag aften åbnede med et forbudt for børn-drama mod Ungarn. Og mindst lige så imponerende var seertallene til fredagens åbningsceremoni, som varede i tæt på fire timer og blev fulgt hele vejen af gennemsnitligt 990.000 danskere.

 

Også i London er der OL-fest på TV 2sk. Den danske OL-oase på St. Katharine Docks, som TV 2 har etableret sammen med Visit Denmark, er allerede en succes. Lige fra prins Henriks besøg fredag middag til gårsdagens håndbolddrama har der været fyldt med mennesker – og dansk OL-fest.

 

- Det er en fornøjelse at se, at vores satsning med at lave OL-danskerfest midt i London er lykkedes. At stå sammen med 7-800 glade danskere og se håndbold midt i London var en kæmpe oplevelse – og det fungerer også rigtig, rigtig godt som kulisse for vores udsendelse, siger Frederik Lauesen.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her