9. januar 2013

Flot modtagelse af ”Dicte”

Seertallet til ”Dicte” ligger meget højt i forhold til gennemsnittet på TV 2s seneste dramaserier ”Rita” (2012), ”Den som dræber” (2011) og ”Lærkevej” (2009 og 2010), som havde henholdsvis 842.000, 1.031.000 og 860.000 seere i gennemsnit til deres første sæson.

 

- Vi danser på bordene lige nu. Det er fantastisk dejligt, at seerne har taget så godt imod ”Dicte”. Med ”Dicte” ville vi lave en moderne, begavet og spændende krimi, der river én med. Det, synes jeg, er lykkedes i den grad med et supervelspillende ensemble og Iben Hjejle i sit livs form, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

 

TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang, siger:

- Jeg er ovenud tilfreds med seernes modtagelse af premieren, og forfatterne, produktionen og Miso Film har al grund til at være rigtigt stolte af den serie, de har skabt sammen med TV 2. ”Dicte” er en rigtig kvalitetsserie fra TV 2, og det er så dejligt at vide, at seerne kan glæde sig til at være i godt selskab med Dicte, som bliver indblandet i nye spændende og rørende kriminalsager, og med seriens øvrige karakterer – alt sammen krydret med humor og store følelser.

 

Foto: Martin Dam / TV 2. 

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her