10. oktober 2011

Flere priser til Forbrydelsen

 ’Forbrydelsen’, som Søren Sveistrup er hovedforfatter på, og som DRs kommende dramachef, Piv Bernth er producent for, sikrede sig prisen som ”Bedste internationale tv-serie” ved prisfesten.

Derudover lykkedes det også for Sofie Gråbøl og Ann Eleonora Jørgensen at få priserne for at være henholdsvis ’Bedste kvindelige skuespiller’ og have ’Bedste kvindelige birolle’. I deres tilfælde fik de også prisen foran flere prominente britiske navne.

Med de tre priser er ’Forbrydelsen’ nu oppe på at have høstet fem priser i år i Storbritannien, hvor serien har været vist på BBC4. Den 22. maj fik serien den eftertragtede BAFTA-pris for at være ’Bedste internationale dramaserie’, og i juni blev ’The Killing’, som serien hedder på engelsk, kåret som ’Bedste indkøbte program’.

”Det er helt fantastisk med Forbrydelsens gennemslagskraft i England. Vi er meget, meget stolte over den anerkendelse. Og at nu også skuespillernes individuelle præstationer belønnes – i hård international konkurrence – er helt enestående. Søren Sveistrup og jeg glæder os på hele holdets vegne,” siger Piv Bernth.

’Crime Thriller Awards’ bliver holdt en gang om året, og ved prisfesten fejrer man det bedste inden for krimier, både på bogfronten, på tv og film.

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her