29. november 2010

Flere kvinder i ledelsen i DR

Et netværk af kvindelige ledere og lederaspiranter mødtes i onsdags i DR Byen for at udveksle erfaringer og motivere hinanden til at forfølge lederkarrieren. Deltagerne ved netværksmødet talte i alt cirka 90 kvindelige ledere og lederaspiranter, som kommer fra TDC, Finansministeriet, Nykredit, DONG Energy og DR.

I alt har 111 danske virksomheder, ministerier, forbund og institutioner skrevet under på ligestillingsministerens charter for flere kvinder i ledelse. Fem virksomheder - TDC, Nykredit, DONG Energy, Finansministeriet og DR har iværksat endnu et initiativ som skal sætte kvinder og ledelse på dagsorden - nemlig netværk på tværs af virksomhederne. På netværksmødet er det hensigten, at deltagerne etablerer professionelle bånd på tværs af virksomhederne og samarbejder om at udvikle deres kompetencer, så de hver især får inspiration, værktøjer og viden til målrettet at forfølge lederkarrieren.

DR har ambitiøst mål
HR-direktør i DR, Inger Kirk, fremhæver at fokus giver resultater, og at det også kan afspejles i det fremskridt, der er sket i DR på området. Hun erkender dog samtidig, at målet endnu langt fra er nået.

"Det er vigtigt, at vi får de bedste ledere, det er helt afgørende for enhver virksomhed - også DR. Derfor skal vi have hele talentmassen i spil, uanset køn. Men hvis vi ikke har fokus på også at få kvinderne frem på banen, så får vi et alt for snævert rekrutteringsgrundlag. Vi arbejder med et delmål om at have 40 procent kvinder på chefposterne ved udgangen af 2010, så også i DR skal det retfærdigvis siges, at vi har et stykke vej igen. Det er dog en væsentlig stigning siden projektets start, og vi har også et klart og vedvarende fokus på dette område og arbejder ud fra en ambitiøs, men helt nødvendig ambition om en ligelig kønsfordeling i ledelsen."

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her