Qvest media

Af Birgit Waltenburg, 4. juli 2017

Firma åbner dansk filial

Qvest Media fortsætter med at ekspandere og etablerer nu selskab i Danmark og ansat Peter Thomsen som administrerende direktør.

Med sin teknologiske ekspertise vil Qvest Media også etablere sin nye forretningsdivision, Managed Technology, i Nordeuropa. Selskabet tilbyder med Managed Technology en portefølje af tilbud, skræddersyet til medieselskaber, med henblik på successivt at erstatte langsigtede investeringer i teknologi med operationelle omkostninger. Ved at yde service og support på eksisterende teknologi og systemer, cloudservices, infrastrukturservices såsom IaaS og teknisk drift af medieplatforme (PaaS) gør Qvest Media det muligt for kunderne at fokusere på deres kreative kerneforretning.

Som administrerende direktør vil Peter Thomsen opbygge og lede Qvest Medias forretninger i Norden og Baltikum. Peter Thomsen har erfaring som systemintegrator og leder i den nordeuropæiske mediebranche og har stort kendskab til det lokale marked.

“Qvest Medias internationale visioner og fremtidsplaner har overbevist mig om at påtage mig en ledende rolle i selskabet. Jeg glæder mig virkelig meget til at opbygge Qvest Medias forretning i Nordeuropa sammen med et stærkt team og med en masse ekspertise i baggrunden”, fortæller Peter Thomsen.

“Der er i de Norden et markant behov for udbydere af professionelle IT-løsninger inden for broadcast - og mediesegmentet, som er i stand til hurtigt at tilpasse og implementere nye teknologiske tendenser. Det gælder både for medie-teknologisk kerneforretning og for områder som rådgivning og systemintegration samt styring, support og drift af teknologi. Med Qvest Media vil vi lukke dette hul”, fortsætter Peter Thomsen. Tidligere har Peter Thomsen været underdirektør i Danmon Systems Group A/S.

“Norden og Baltikum er et vigtigt og attraktivt marked for os og er kendetegnet ved stor åbenhed over for nye tendenser inden for medier og teknologi. Med vores internationale erfaring med design og udvikling af infrastruktur til medieteknologi ønsker vi at blive en signifikant spiller på markedet,” udtaler Daniel Url, administrerende direktør for Qvest Media i Europa.

På billedet ses Daniel Url, tv. og Peter Thomsen.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her