Kort og dokumentar filmskolen ny ledelse

På billedet ses fra venstre: Steven Changtrakul, Malene Ronnenberg Kirk, Henrik Audon og Christina Hove.

Af Birgit Waltenburg, 5. februar 2021

Filmskole med vokseværk

Kort- & Dokumentar Filmskolen i Lyngby har været presset under corona pandemien: En skole uden elever er ingen skole, og de tomme stole giver økonomiske udfordringer. Kort- & Dokumentar Filmskolen klarede sig igennem første nedlukning. Anden nedlukning ramte hårdt, og skolen måtte lukke umiddelbart efter årsskiftet.

Det at fortælle med levende billeder har imidlertid et kæmpe potentiale og øget brug af film inden for kommunikation, marketing og læring betyder øget efterspørgsel efter kurser og kompetenceløft.

Skolen har derfor sammensat en ny organisation, som med en stærkere økonomi skal skabe grundlaget for, at Kort- & Dokumentar Filmskolen kan vokse ud af coronaens skygge med et stærkt udbud af uddannelser og kurser til mennesker, som vil fortælle med film.

Det er fortsat Steven Changtrakul, der sammen med vores dygtige undervisere fra film- og mediebranchen, skaber et stærkt udbud af kurser og uddannelser inden for filmhåndværkets forskellige discipliner.

Med til ejerkredsen og ledelse af skolen hører nu også Christina Hove (Adm. Direktør), Malene Ronnenberg Kirk (Marketingchef) og Henrik Audon (arbejdende bestyrelsesformand).

 

ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her