17. november 2014

FCK og TV3 SPORT indgår samarbejde

F.C. København og TV3 SPORT indgår kommercielt samarbejde om udvikling af FCK TV, der vil sætte nye standarder for klub-tv i Danmark.
 
Efter nogle år med konstant voksende seertal på F.C. Københavns klub-tv, FCK TV, kommer nu det næste skridt for at sikre udviklingen af indhold og tilgængelighed for klubbens fans.
 
Et samarbejde med TV3 SPORT skal skabe nye banebrydende tv-koncepter som live-tv fra spillerbussen, studieudsendelser fra omklædningsrummet efter hjemmekampe og liveudsendelser fra udvalgte træninger. F.C. København er 100 procent afsender af indholdet, mens TV3 SPORT dels står for udviklingen af den tekniske produktion samt distribution og salg omkring FCK TV.
 
I F.C. København ser administrerende direktør Anders Hørsholt frem til at kunne tilbyde klubbens mange fans et endnu bedre TV-produkt.
 
"Vi har de seneste år opbygget et stærkt klub-tv produkt i FCK TV, men i F.C København skal vi hele tiden blive bedre og gå nye veje. Derfor er vi stolte over, at vi nu kan bygge videre på FCK TV og præsentere nye live-formater og masser af unikt indhold. Vi er glade for, at TV3 SPORT bakker op om det her tiltag, og vi er sikre på, at vores fans vil tage godt imod det. Vores ambition er at være til stede med indhold omkring F.C. København hele ugen og konstant lade vores fans og fodboldinteresserede komme endnu tættere på klubben og holdet", siger Anders Hørsholt, mens Sportschef Peter Nørrelund fra TV3 SPORT siger:
 
"Vi glæder os til at komme i gang, og håber, at samarbejdet med F.C. København kan danne skole for, hvordan klub-tv kan udvikles i Danmark. Der er heldigvis masser af interesse omkring Superligaen, men med denne form for klub-tv, som F.C. København nu lancerer, kan vi booste interessen yderligere, og vi er i dialog med andre klubber om noget tilsvarende", siger TV3s sportschef Peter Nørrelund, som understreger, at der er armslængde mellem TV3 SPORTs redaktion og F.C. Københavns egen redaktion, og at det alene er F.C. København, der producerer klub-tv, mens TV3 SPORT distribuerer det.
 
Blandt de nye initiativer på FCK TV er blandt andet en række unikke live-produkter, som produceres af F.C. Københavns egne journalister, og som bliver distribueret via klubbens hjemmeside samt via TV3sport.dk og via eb.dk qua TV3 Sports samarbejde med Ekstra Bladet.

Den første liveproduktion gik i luften den 2. November.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her