Medieskolerne esee 219

På billedet ses den glade prismodtager til højre – det er faglærer Klaus Birkebæk, der overrækker den fysiske erkendtlighed, der følger med hæderen.

Af Birgit Waltenburg, 12. December 2019

Faglig viden belønnet på Medieskolerne

Mike Jellesen, som er i praktik hos Bestseller, blev vinder af e-see prisen, da den blev uddelt for 18. gang på Medieskolerne. Prisen, der er indstiftet af e-see, gives til den elev, der har den bedste præstation ved den skriftlige prøve på FTP-uddannelsens 4. skoleperiode. Udover hæderen fulgte der denne gang også en smart-phone gimbal.

Kim Gude fra e-see udtaler: ”Vi ser det som en slags corporate social responsability at medvirke til at motivere de kommende generationer af visuelle fagprofessionelle, for selvfølgelig er det vigtigt at kunne noget, men det er ikke mindre væsentligt også at vide noget. Teknologi og produktionsmåder forandrer sig bestandig og hvis man ikke skal være et viljesløst offer i den udvikling – og være i risiko for at træffe beslutninger på grundlag af formodninger – så er solid faglig viden det bedste fundament.”

Rektor Max Jørgensen tilføjer: ”Til næste år er det 10 år siden, prisen blev uddelt første gang. Vi er glade, ja nærmest beærede, over at en førende leverandør så trofast og vedholdende holder gang i en smuk tradition." 

 

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her