EE19

Af Søren Hedman, 3. november 2019

Event Expo 2019!

Hvordan laver man sin event bæredygtig? Hvordan får man influenter til at deltage? Hvad er den nyeste teknologi man skal kende indenfor events? Hvordan får man større succes med sin event på de sociale medier? Det og meget mere giver Danmarks nye store eventmesse Event Expo i TAP1 i København svar på i næste uge. Det er gratis at deltage.

Events er et marked i hastig vækst. Således afholder danske virksomheder hvert år over 200.000 events - lige fra møder og firmafester til produktlanceringer, kundearrangementer og meget mere. Derfor slår Danmarks nye eventmesse - Event Expo - på tirsdag og onsdag d. 5. og 6. november dørene op i TAP1 i København for at give branchen masser af inspiration til at blive endnu bedre til at afholde og arrangere events. Det bliver to dage med fuld fokus på fagligt input, debat og netværk i den danske eventbranche for både arrangører og dem, der leverer alle de fantastiske muligheder, man har idag inden for både teknologi og kommunikation, når man afholder en begivenhed.

Over 65 udstillere og masser af faglig inspiration

Event Expo er gratis for gæsterne og kan på tirsdag og onsdag præsentere over 65 udstillere samt en lang række key note-talere, der ved en række seminarer tager aktuelle emner op som blandt andet influencer marketing, eventsikkerhed, bæredygtighed og ideer til, hvordan man får sit event til at leve digitalt.

Event Expo henvender sig til alle, der planlægger og udfører events, men også til alle dem, der søger inspiration og nye muligheder. Event Expo vil byde de besøgende på et 360 graders overblik over de muligheder, man har i forbindelse med ethvert event. Udstillerne kan rådgive om mulighederne, og de forskellige foredrag og seminarer kan give masser af inspiration. Man vil bl.a. kunne møde eventfirmaer, udlejningsvirksomheder, cateringfirmaer og virksomheder, der tilbyder softwareløsninger til at håndtere et event.

Der er GRATIS adgang til Event Expo 

Se mere om Event Expo lige her: www.eventexpo.dk

ProAV Digital

Forside 920 web

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Kvinderne bag biites
  • Canon C70
  • Holmegaard Værk
  • Karosserifabrikken
  • Virtuelt studie

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her