5. august 2011

Erfarne værter til Aftenshowet

 Når den nye sæson af Aftenshowet blænder op på DR1 mandag 8. august er det nemlig samtidig store flyttedag for det populære show. Aftenshowet sender fra et helt nyt studie på Christianshavn, hvor der er udsigt over hele København og havnen, og her vil der både være plads til live-koncerter og diverse events. Fra studiet på Christianshavn vil Aftenshowet stadig samle danskerne om både det gode selskab og de dagsaktuelle emner, men fremover vil seerne også møde en anderledes dyb og perspektiverende indholdsside.

De fem værter kan alle levere godt selskab og hyggelige rammer, men de har også den journalistiske tyngde, som i fremtiden også skal kendetegne Aftenshowet:

- Aftenshowet ser sig selv som en aktiv del af dagens Danmark. I den nye sæson er fokus lagt på dagen i dag, og hvad der sker lige nu i Danmark. Aftenshowet vil i højere grad skærpe seernes nysgerrighed og gå mere i dybden med aktuelle historier. Det vil sige, at Aftenshowet også skal rykke ved og udfordre genren og journalistikken i et program, som stadig hedder noget med show. Programmet vil altså stadig være godt selskab, men samtidig også give seerne noget at tale om, siger Ole Rahbek Kristensen, der er programchef for Aftenshowet.

Udover de dagsaktuelle historier vil den nye sæson bære præg af forskellige kampagner, der både aktiverer og informerer seerne. Den nye sæson vil ikke kun afspejle dagens Danmark, men også give seerne mulighed for at handle.

Aftenshowet dækker bl.a. det kommende folketingsvalg med udgangspunkt i tvivlerne. Dag for dag vil seerne kunne følge tvivlerne og se, hvordan de flytter sig i løbet af valgkampen. Det og meget mere kan man glæde sig til, når Aftenshowet byder velkommen til en ny sæson mandag den 8. august kl. 19.00 på DR1.


ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her