3. september 2013

Erfaren produktionschef til ESC 2012

Når Det Europæiske Melodi Grand Prix løber af stablen den 10. maj 2014, bliver det med Kamilla Monies som ”Head of Production”. Kamilla tager dermed også pause fra stillingen som produktionschef hos Nordisk Film TV.

Kamilla Monies har tidligere stået i spidsen for blandt andet ’X Factor’, og hun har over 25 års erfaring med tv-produktion. Hun startede sin professionelle karriere i TV-Teatret i DR i 1985 og har siden været produktionsleder på en lang række af de største shows og produktioner i dansk tv. Hun stod blandt andet for underholdningsprogrammet ’Showtime’, der var den allerførste produktion i DR Byens store Studie 5, og hun styrede produktionen af de første fire sæsoner af ’X Factor’.

Kronen på værket var de to ’X Factor’-finaler i Parken i 2010 og 2011, som til dato er de største tekniske showproduktioner i Danmark. Især erfaringen med de store shows har vejet tungt i valget af Kamilla Monies.

”Det Europæiske Melodi Grand Prix bliver en kæmpemæssig produktion med det måske største tekniske setup nogensinde herhjemme. Derfor har det været helt afgørende for os at finde en produktionsleder, der har erfaring med de allerstørste shows, og her er der ingen i Danmark, der kan matche Kamilla. Samtidig har hun tidligere bevist, at hun - sammen med Per Zachariassen og Jan Lundme - udgør et superstærkt hold på de store events, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, siger Pernille Gaardbo, der er DRs executive producer på grand prixet. 

Kamilla Monies beholder sin stilling på Nordisk Film TV, men vil arbejde for DR indtil projektet med Det Europæiske Melodi Grand Prix er afsluttet. Hun tiltræder 1. september 2013.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her