29. maj 2013

Erfaren producer i spidsen for Melodi Grand Prix 2014

Det bliver den 47-årige Pernille Gaardbo, der har været ansat i DR i 17 år – de seneste 12 år som chef for blandt andet DR Medieservice, der er DRs største, samlede produktionsafdeling med 220 ansatte, som skal stå i spidsen for Melodi Grand Prix 2014. Pernille Gaardbo er uddannet tv-producer og blev oprindelig ansat som producer, hvor hun var med til at starte DR2. Som chef for DR Medieservice har hun haft det overordnede ansvar for organisationen bag den tekniske gennemførelse af DRs store underholdningsshows, såsom Dansk Melodi Grand Prix, P3 Guld og X Factor.

”Med valget af Pernille Gaardbo får vi en person, der både har den ledelsesmæssige erfaring, der er nødvendig for at kunne varetage en opgave af dette omfang, og den tekniske indsigt i en så stor tv-produktion, som Det Europæiske Melodi Grand Prix er", udtaler DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn.

 

Selv siger Pernille Gaardbo:

”At skulle arrangere Det Europæiske Melodi Grand Prix i Danmark er realiseringen af den ultimative drøm for en med min baggrund. I DR har vi aldrig været mere klar end nu til at påtage os sådan en opgave. Vi har arbejdet systematisk med at optimere vores produktion gennem de seneste par år, så vi er fuldt ud gearede til at varetage en produktion af det enorme omfang, som Det Europæiske Melodi Grand Prix er.”

Hun tilføjer, at det er vigtigt, at DR hurtigt kommer i gang med planlægningen af Grand Prixet:

”Det er en omfattende opgave, der både indeholder en eventdel og tre store shows. Så nu skal vi have sat det rigtige hold af folk, som tilsammen dækker de kompetencer, der er brug for, ” siger Pernille Gaardbo, som bl.a. får underholdningschef Jan Lagermand Lundme og chef i DR Event Søren Therkelsen med på holdet. De to har en lang erfaring i DR med at tilrettelægge underholdningsshows blandt andet Dansk Grand Prix. Jan Lagermand Lundme bliver ansvarlig for indhold, mens Søren Therkelsen skal stå for relationen til samarbejdspartnere.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her