Esee pris 080618

På billedet ses faglærer Jakob Neister, der overrækker prisen til Pernille S. Gøtzsche, der til daglig er praktikant hos Minitech i Aarhus.

Af Kim Odderskjær Hansen, 8. juni 2018

Er du skarp på faglig viden?

Mens solen har braget ned fra en skyfri himmel, har eleverne på 4. skoleperiode på FTP-uddannelsen på Medieskolerne siddet og svedt over en skriftlige prøve. Der har dog været en motiverende faktor, for eleverne har dermed også været i ædel kappestrid om, hvem der skulle være vinderen af e-see prisen ”Er du skarp på faglig viden?”. Vinderen blev Pernille S. Gøtzsche, der til daglig har praktikplads ved Minitech i Aarhus, og hun er nummer 15 i rækken, der kan bryste sig af at have godt styr på sit faglige stof. Udover hæderen, blev hun også vinder af et Sony action-cam.

Rektor Max Jørgensen tilføjer: "Det er min klippefaste holdning, at der skal værnes om videns-dimensionen i FTP-uddannelsen, og eleverne skal erkende, at færdigheder i sig selv ikke er nok. Med den hastighed, som både teknologi og arbejdsmetoder udvikler sig i – og med de mange retninger, der forekommer – er solid viden en platform til at navigere fra. Jeg ved godt, at det kan der være mange meninger om, og med fare for at blive beskyldt for at være gammeldags, så skal vi altså holde en høj barre i udfordringen af eleverne og kræve mere af dem end. f.eks. at kunne redegøre for, hvad intercom er, eller hvordan man benævner strømforsyningen til en HMI-lampe.”

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her