Epson ISE17

Af Birgit Waltenburg, 29. marts 2017

Epson vinder pris på ISE17

På ISE 2017 vandt Epson prisen for Best Large Stand (over 100 kvadratmeter) - Priserne blev givet af ISE i samarbejde med Exhibitor Magazine og bedømt af et panel af professionelle inden for udstillingsindustrien.

Epsons stand var designet til at demonstrere skarphed og effektivitet ved 3LCD projektorteknologi såvel som Moverio smart glasses. Den mest iøjnefaldende del af standen var en dramatisk demonstration af projektions mapping teknologi med 14 EB-L25000U projektorer - i øjeblikket de klareste 3LCD laserprojektorer på markedet, som mappede farverige mønstre på en Formula One bil, som var monteret på væggen.

3D projektions mapping løsningen var udviklet til Epson af mclcreate og gengav de geometriske former af standens design. Mønstrede projektionsvinduer omgav bilen, fyldt med sammenkædede billeder, hvor et af dem fulgte bilen, mens den bevægede sig ind på en F1 bane, før det hele ændrede sig til et brus af levende farver, former og effekter for at demonstrere kraften og alsidigheden ved projektoren. mclcreate’s team af fire ekspertteknikere byggede set-up'et på bare 36 timer.

Peter Ravnhøj, Country manager, Epson Danmark, siger “Standdesign er meget vigtigt både i forhold til at skabe brandidentitet og til at fremvise produkterne effektivt, for ikke at nævne det, at din stand skal skille sig ud i en overfyldt og larmende udstillingshal. Baseret på antallet af interesserede vi tiltrak gennem hele showet, ser det ud til, at vi havde succes med dette. Vi har lagt mange tanker og hårdt arbejde i vores udstillingsstand, så det er fantastisk tilfredsstillende at blive belønnet for denne indsats."

ProAV Digital

Forside 920 web

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Kvinderne bag biites
  • Canon C70
  • Holmegaard Værk
  • Karosserifabrikken
  • Virtuelt studie

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her