23. juli 2012

EM-finale i 3D

- Det er første gang, at det kan lade sig gøre at sende en EM-finale i 3D, og den mulighed for at give danskerne en helt ny og spændende tv-oplevelse kan vi ikke sige nej til. Vi forventer, at 3D-udgaven af kampen vil give danskerne en fornemmelse af at være endnu tættere på kampen. Og så håber vi selvfølgelig på, at Danmark er med i finalen, så oplevelsen kan blive endnu større hjemme i stuerne, siger Lars Esben Hansen, teknisk chef på TV 2.

Adgang til TV 2s 3D-signal fra kampen kræver, at seeren har et 3D-fjernsyn og er kunde hos Canal Digital. 3D-udgaven af kampen sendes på en særlig TV 2-frekvens hos Canal Digital, og kampen kan naturligvis også ses i HD/SD på TV 2s normale frekvenser.

- Det er fantastisk og en lille smule historisk at kunne sende EM-finalen for første gang i Danmark direkte i 3D. Vi glæder os til at give vores kunder en ekstra oplevelse af de helt store, og vi stiller TV2s 3D-signal fra kampen til rådighed for alle kunder. Vi ved fra tidligere sportsbegivenheder, vi har sendt i 3D, at interessen er stor blandt kunderne. Nu krydser vi fingre for, at det bliver det danske landshold, vi skal nyde i 3D, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her