21. september 2010

Ekstra Bladet Cup er tilbage på 6eren og Kanal 5

Nu er Ekstra Bladet Cup igen blevet sparket i gang, og fodbolden ruller som aldrig før på Kanal 5 og 6’eren. Hos SBS TV glæder man sig over at kunne præsentere dansk fodbold oveni de mange kampe fra den engelske og den spanske liga. Kanal 5 og 6’eren er blevet synonym med fodbold i topklasse, og Jes Holm Andersen er ikke i tvivl om, at EB Cuppen nok skal leve op til forventningerne og igen levere underholdning til alle fodboldglade seere.

 

”Jeg ser frem til en spændende udgave af den traditionsrige turnering med underholdende fodbold og nye store dramaer. FCK må være blandt favoritterne til at gå hele vejen, og med en finale som spilles på hjemmebanen i Parken, er motivationen altid stor for løverne, som også har succes i Champions League, senest med en sejr over de russiske mestre, Rubin Kazan. Derudover har hold som Brøndby og OB også fået lovende lodtrækninger, så dem tror jeg også, at vi får se langt hen i turneringen. Det bliver spændende at se, om sidste års finalister fra FC Nordsjælland og FC Midtjylland kan gentage bedriften, og mon ikke også vi får et hold, der udmærker sig som favoritdræber i denne sæson,” siger Jes Holm Andersen.

 
Den 57. udgave af den danske pokalturnering bliver fulgt fra tredje spillerunde og helt frem til finalen i slutningen af maj. FC Nordsjælland skal forsøge at forsvare titlen, mens de mindre klubber alle drømmer om det store pokaleventyr. 

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her