Jens Lynge Petersen og Peter Harbo

På billedet ses fra venstre: Jens Lynge Petersen og Peter Harbo.

Af Birgit Waltenburg, 13. May 2021

Dynaudio slutter sig til Sound Hub Denmark

Den danske højttalerproducent Dynaudio slutter sig til teamet hos Sound Hub Denmark og får dermed adgang til en talentmasse, et netværk og faciliteter i et økosystem, der er dedikeret til lydinnovation.

Dynaudio tilslutter sig nu arbejdsplads, og lyd- og akustik vækstklyngen for startups, freelancers, SMVer og større virksomheder. Udover stor interesse fra opstartsvirksomheder, ser Sound Hub Denmark nu også en stigende interesse fra større virksomheder, lig Dynaudio, der ønsker at drage fordel af at være fysisk til stede blandt den meget brede og alsidige gruppe af personer til stede i Sound Hub’en.  

Dynaudio har designet, udviklet og bygget legendariske højttalere i Danmark i årtier og er verdenskendt for sine håndbyggede high-end højttalere til hjemmet, biler og professionelle studier. Virksomheden vil, som aktiv partner hos Sound Hub Denmark bidrage til at fremme lydinnovation. Fremtidige gæster i konferenceområdet – Lydtorvet – vil derudover også kunne nyde Dynaudio lyd takket være to sæt professionelle højttalere installeret her.

Samarbejde er den nye vej til innovation

At få adgang til og dele viden med andre industrivirksomheder og startups i fælles fysiske faciliteter er en tendens, man ser indenfor mange typer af industri. Samarbejde er ved at blive den nye vej til innovation, udtaler  CTO, Jens Lynge Pedersen fra Dynaudio:

‘Vi er super glade for at være med i Sound Hub Denmark. Vi har været en legendarisk del af det danske lydlandskab siden 1977 takket været de high-end højttalere og højttalerenheder, vi laver her. At arbejde med Sound Hub betyder, at vi kan bringe vores viden og kompetencer ind i nye spændende projekter. Vores medarbejdere vil være fysisk til stede på regelmæssig basis, og de kan næsten ikke vente på at komme i gang. 

Partnerskabet med Dynaudio bringer mange års erfaring fra high-end audio fra den internationale scene i spil. Virksomhedens produkter værdsættes højt af prisvindende producere og musikere, store bilbrands og kræsne lyttere.

Dynaudio tilbyder en viden og brandanerkendelse – som nyopstartede i lydbranchen kan få fordel af. Peter Petersen, CEO hos Sound Hub Danmark tilføjer:

’Vi er glade for at have Dynaudio ombord som partner, lejer og bidragende sponsor. Vi ser Dynaudio både som en global ambassadør for os, og samtidig som en aktiv støtte for de talentfulde startups, der kommer her. En hurtig vej til kvalitet inden for lyd og mulighed for dialog med en vidende storspiller kan være helt afgørende for  innovation. Vi håber desuden, at vi vil være i stand til at inspirere og bidrage til Dynaudios overordnede innovation med vores matchmaking aktiviteter’. 

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her