30. maj 2010

DS-DISPLAY indgår distributionsaftale med LifeSize


”Videokonference er et produktområde, der er i stor vækst – både i Danmark og i udlandet. Det er derfor med stor glæde, at vi hos DS-DISPLAY nu kan løfte sløret for vores nyindgåede aftale omkring distribution af LifeSize videokonferencesystemer” udtaler administrerende direktør Simon Kaas, fra DS-DISPLAY.

 
”Det er ingen hemmelig, at de fleste virksomheder i disse tider kører med stramme budgetter med ekstra fokus på minimering af omkostninger. Samtidig ønsker virksomhederne at tage del i ansvaret med at reducere miljøpåvirkninger. Der fokuseres på en grønnere profil med løsninger, der belaster miljøet mindst muligt og her kommer videokonferencesystemerne virkelig til sin ret”, siger nordisk salgsdirektør Peter Johansson fra LifeSize.

LifeSize videokonferencesystemer er professionelle løsninger, der dækker alle behov, uanset om behovet er den enkelte arbejdsplads, virksomhedens mødelokale eller den helt store løsning med telepresence. For alle løsninger gælder det, at man med et enkelt klik på fjernbetjeningen, har hele verden inden for rækkevidde, og kan holde møde med kollegaer eller samarbejdspartnere uanset hvor de befinder sig.

 

ProAV Digital

ProAV6 forside www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • 30 år i branchen
  • Streaming udstyr
  • Audio over IP
  • Svalegangen
  • Minitech

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her