Dronevolt 120717

Af Carsten Legaard, 1. august 2017

Drone Volt opkøber nærmeste konkurrent

Drone Volt opkøbte 15 juni en af sine nærmeste konkurrenter, DanDrone ApS. De hidtidige ejere af DanDrone har ellers været markant til stede i markedet siden 2012 og kunne i 2014 lande en distributionsaftale med amerikanske 3D Robotics, der er delvist ejet af Richard Branson.

I 2015 og 2016 tabte DanDrone noget af opdriften i takt med at flere håbefulde iværksættere og investorer forsøgte sig på det lovende marked.

Kim Larsen, Drone Volt: “Vi hørte i foråret på vandrørene at DanDrone ville stoppe med hardware-salg og koncentrere sig om undervisning og udvikling. Vi ringede til ejeren Andreas Krickhahn Larsen, og få uger senere var alt ordnet og underskrifterne på plads.”

Til en begyndelse kører Drone Volt  den købte virksomhed videre som separat selskab med fokus på uddannelse. DanDrones stifter kommer til via eget selskab at undervise i Drone Volts nye undervisningslokaler, som i løbet af denne sommer er blevet færdigindrettet på Park Alle 380A.

Opkøbet passer rigtig godt med, at Drone Volt i eftersommeren udvider med Danmarks største drone-showroom. 200 kvadratmeter med fem meter til loftet og en undervisningsafdeling på den eksisterende adresse - tilføjet et A.

“Før overtagelsen var vi nummer ét i Danmark på kommercielle droner. Det her øger vores forspring,” siger Kim Larsen.

Konsolideringen i branchen er en fordel for kunderne, mener Drone Volts direktør Kim Larsen. “Det giver kunderne nogle forhandlere af en vis størrelse, som er hurtige på reservedele, back-up, udstyr og undervisning.”

 

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her