Idahelle Therp Drive

Af Birgit Waltenburg, 19. februar 2021

Drive Studios udvider på fakta-området med ny producent

Som led i ny strategi udvider Drive studios på fakta-området med Idahella Therp, som senest har været producent på Metronome.

Idahella Therp har senest stået bag serien​ 'Vi spiller spillet' ​til DR2+ og før det bl.a. ​Sex på recept​ (DR3), ​Den rigeste procent​ (DR2), Fældende beviser​ (DR1), ​Forsvar ​(TV2).

“Jeg har længe haft et godt øje til Idahella, da hun med sin kompromisløse tilgang formår at skabe fortællinger, der vil mere end blot nå i mål. Idahella er ambitiøs på både historiernes og de medvirkendes vegne, og det elsker jeg,” siger Irene Strøyer, Strategisk Chef på Drive.

Idahella Therp kommer til at være en del af Drives producent-gruppe, der også består af Harley Hersom Linnet og Laura Teilmann.

DRIVE Studios har det seneste år arbejdet på at udvide profilen på non-scripted, så porteføljen også inkluderer den tungere del af faktagenren og de bredere fortællinger til hovedkanalerne.

“Vi har på Drive haft meget fokus på nicherne fordi det var dér, der var størst mulighed for at innovere og lege med fortællingen. Men hvis man kigger ned over hele faktagenren, så er den tungere og lidt bredere ende også igang med at bryde med normerne og hovedkanalerne har trykket på speederen ift. kreativitet og innovation. Det synes vi er sindssygt interessant, siger Irene Strøyer

Idahella Therp starter her i slutningen af februar.

ProAV Digital

Forside 3 21 NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Sony FX3
  • Nyt firma
  • Intercom på teater
  • Eksercerhuset
  • Telepromptere
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her