Drive Studio

Af Birgit Waltenburg, 28. april 2021

Drive Studios henter profiler fra TV 2 og People's

Produktionsselskabet Drive opruster inden for både non-scripted og scripted med to nyansættelser samt en udvidelse af ansvarsområdet for nuværende udviklingschef Andreas Gabrielsen, der fremover også skal stå i spidsen for faktaafdelingen i en nyoprettet stilling som chef for non-scripted. Det oplyser Drive Studios i en pressemeddelelse.

Drive har gennem længere tid oprustet på faktaområdet, senest i februar med ansættelsen af en tidligere Metronome-producent. Nu bliver Troels Kingo, der hidtil har været producent på forlaget People's med ansvar for forlagets journalistiske linje og har en baggrund som undersøgende journalist fra DR, føjet til holdet, der fremover altså skal ledes af Andreas Gabrielsen.

Andreas Gabrielsen kom til Drive i august 2020 i et barselsvikariat som udviklingschef og rykker nu op som chef for fakta. Han har tidligere været redaktionsleder i DR Ung.

"Der er ingen tvivl om, at Andreas og hans hold i udviklingen har foretaget en kraftpræstation det sidste halve år. Vi stod overfor at skulle udvide vores fakta-profil, og derigennem have mere fokus på hovedkanalerne, og det er lykkedes. At Andreas har sagt ja til at stå i spidsen for hele non-scripted afdelingen er en kæmpe gave for både os på Drive, vores produktioner og vores kunder. Han er hamrende dygtig," udtaler Irene Strøyer, strategisk chef på Drive Studios i meddelelsen.

Troels Kingo bliver en del af Drive Studios faktaproduktioner fra dags dato og får følge af Nanna Nyeboe Tabor, der bliver ny producent i Drives fiktionsafdeling, der er blevet opdyrket gennem de seneste tre år på baggrund af især såkaldt affordable fiktion.

Samtidig er en udvidelse af paletten med større fiktionsproduktioner i støbeskeen, og det er blandt årsagerne til ansættelsen af Nanna Nyeboe Tabor, fremgår det. Hun kommer senest fra en stilling som executive producer i TV 2's fiktionsafdeling og bliver en del af Drives faste hold af producenter sammen med Marie Louise Siim og Anders Berg.

 

kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her