DR bedraget

13. August 2015

Dramaserie til USA

Det er ingen hemmelighed, at udlandet følger med i produktionen af danske tv-serier, men de er endda så glade for dem, at de køber dem, inden de er produceret. USA har netop købt retten til at genindspille den kommende søndagsdramaserie, ’Bedraget’. Der er kun optaget to afsnit af serien, men det stopper ikke interessen fra USA.

”At serien har fanget amerikanernes interesse på dette tidlige tidspunkt, beviser, at Jeppe Gjervig Gram og hans forfattere er lykkedes med at fortælle en kompliceret historie på en forståelig måde. Finanskrisen har optaget hele verden i de sidste mange år, og derfor kommer denne serie på det helt rigtige tidspunkt. Alle involverede har skabt et værk af særklasse, og serien understreger, at DR Fiktions serier er af høj kvalitet,” fortæller Piv Bernth, der er DRs dramachef.

Det er Endemol Shine Studios, der har købt retten til at producere en remake af ’Follow the Money’ i samarbejde med Anonymous Content. Richard Brown og Wolfgang Hammer bliver de bærende kræfter bag det amerikanske remake. Richard Brown har senest skabt og produceret ’True Detective’ og ’The Knick’ for Anonymous Content.

’Follow the Money’ er skabt af Jeppe Gjervig Gram (’Borgen’), mens Per Fly har instrueret serien, der handler om økonomisk kriminalitet, og hvad det har af konsekvenser for de involverede. Serien er solgt til Storbritannien og Benelux-landene, men har først dansk premiere på DR1 i januar 2016.

 

Foto: Christian Geisnæs

ProAV Digital

ProAV5 21 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Test af BGH1 
  • ProAV Awards
  • Headsets fra DPA
  • RGB-lys
  • Podcast

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her