4. februar 2011

DR Update ændrer udseende og indhold

 Det er dog ikke kun på billedsiden, der vil ske ændringer. Hele konceptet bag DR Update har været en tur gennem møllen, og ud er kommet en mere målrettet og ambitiøs nyhedskanal.

Hvor live-opdateringerne i dagtimerne hidtil har fundet sted omtrent en gang i timen, vil værten eksempelvis nu være i studiet med opdateringer hver halve time, så nyhederne er helt dugfriske. I tilfælde af, at meget betydningsfulde begivenheder skulle opstå, bliver der naturligvis opdateret med det samme.

- Vi har fået nyt kontrolrum og udstyr af den bedste slags, hvorfor vi kan have mere vægt på det journalistiske indhold og blive ved med at give danskerne de hurtige, konkrete nyheder, som vi hidtil har gjort - nu bare i endnu højere kvalitet og med et mere tidssvarende udseende," siger Anders Kappel, som er programansvarlig for DR Update.

Oven i alle ændringerne kommer der også et nyt ansigt til DR Update. Det er journalist Maria Yde, som de fleste nok kender fra DR Sporten, og som tidligere har været vært på TV2 News. Udover Maria Yde består DR Update-værterne af Louise Bjerregaard, Morten Schnell-Lauritzen, Louise Reumert, Kristian Porsgaard samt Kasper Jessing og Lotte Thor der pt. er på henholdsvis fædre- og barselsorlov.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her