Nyhederfrabranchen 260127

Af Birgit Waltenburg, 19. april 2018

DR redaktionschef bliver ny TV 2-redaktør

Ledende redaktionschef i DR Kultur, Henriette Ladegaard-Pedersen, starter 1. juli som programredaktør på TV 2 med ansvar for tværgående events samt for ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften Danmark’.

Henriette Ladegaard-Pedersen har tidligere været bl.a. redaktionschef på ’19direkte’ i Aarhus, redaktionsleder på ’Aftenshowet’ og indholdsproducent og konstitueret chef for DR Event. Henriette har været i DR siden 2003, hvor hun – foruden magasinprogrammer, events og kultur – har arbejdet med programkoncepter, programudvikling og værtstræning samt været driver på digitaliseringen hos DR Kultur.

Henriette Ladegaard Pedersen NY"Henriette Ladegaard har præcis den profil og de kompetencer, vi har brug for. Jeg føler mig ekstremt heldig, fordi vi får Henriette med på holdet af programredaktører, for hun er en kapacitet og en personlighed, jeg længe gerne har villet have hos TV 2," siger kanalchef Lotte Lindegaard, TV 2.

Henriette Ladegaard er journalist- og kommunikationsuddannet fra Roskilde Universitet (RUC). Hun var journalistpraktikant på TV ØST og arbejdede efterfølgende også på regionalstationen som reporter, vært og redaktør – bl.a. i en periode, hvor TV ØST satte særligt fokus på storytelling.

"Jeg brænder for det stærke, danske indhold, der gør en forskel for tv-seere og for brugere af digitale medier. Jobbet på TV 2 passer perfekt til mig, og her får jeg samtidig mulighed for at programudvikle sammen med det danske produktionsmiljø, hvor der er så mange superdygtige mennesker, som jeg glæder mig til at samarbejde med," siger Henriette Ladegaard-Pedersen.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her