30. august 2010

DR på skrump

 
67 medarbejdere har fået besked om, at DR står over for at skulle afskedige dem. Endvidere har DR indgået fratrædelsesaftaler med yderligere 37 medarbejdere. I forbindelse med spareplanen, har en række medarbejdere desuden fået tilbud om overflytning til andre stillinger og ud over dette, så har DR søgt at afbøde konsekvenserne af spareplan gennem såvel omplaceringer som nedlæggelse af vakante stillinger, som ikke bliver genbesat.

Rammer bredt
Stillingsnedlæggelserne i DRs organisation rammer bredt på tværs af afdelinger og direktørområder, og er et udtryk for en den udmøntning af medieaftalens konsekvenser, som man i DRs ledelse har arbejdet på siden medieaftalens indgåelse i maj måned.
”Det er en meget kedelig dag for DR, hvor vi må sige farvel til en lang række af vores dygtige medarbejdere. Men vi står i en situation, hvor vi bliver nødt til at forholde os til nye økonomiske rammer for de kommende fire år, og derfor er det desværre uundgåeligt,” siger DRs generaldirektør Kenneth Plummer, der fortsætter:
”En dag som denne er aldrig rar. Der findes ikke nogen god måde at gøre det på. Men vi har gjort alt, hvad vi kan, for at forløbet for medarbejderne blev så ordentligt og værdigt som overhovedet muligt."

Blandt de kanaler og programmer som bliver påvirket af besparelserne er 'Deadline 17' på DR2, underholdningsprogrammet 'Talent', som sendes for sidste gang i år på DR1 samt 'Forsvundne danskere', som bliver sendt for sidste gang i 2011.

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her