23. juli 2012

DR omlægger flere kanaler i 2013

DR2 får en ny profil, hvor nyheder og aktualitet vil få en langt mere fremtrædende rolle på kanalen. Omlægningen byder også på to helt nye kanaler: ’DR3’ og ’Lille Ramasjang’, som skal give henholdsvis de yngre seere og børnene et bedre public service-tilbud, end de får i dag.

Styrkelsen af aktualitets- og nyhedsdækningen på DR2 sker med afsæt i et ønske om at gøre DR2, som allerede i dag står stærkt i mediebilledet, endnu stærkere. Kanalen skal sende hele døgnet og være på pletten med de vigtigste nyheder, men samtidig skal den leve op til en ambition om at levere endnu mere perspektiv, baggrund og analyse af nyhedsstrømmen, end tilfældet er i dag.

DRs omlægning af tv-kanalerne omfatter også to helt nye kanaler. DR3 bliver en kanal, som skal overraske, provokere og udfordre, og som målrettes yngre seere i alderen 15-39 år.

’Lille Ramasjang’ bliver et trygt børneunivers for de alleryngste seere i alderen 3-6 år, mens DR Ramasjang, som vi kender den i dag, fremadrettet skal fokusere på de 7-12-årige.

Beslutningen om kanalomlægningen omfatter også kulturkanalen DR K, som siden lanceringen i 2009 har fået rigtig godt fat i et både engageret og trofast publikum. Derfor vil kanalens nuværende profil med vægt på kultur, kunst, musik, historie og film blive udbygget således at der i fremtiden også vil være programmer om f.eks. tro og eksistens på DR K. DR K vil desuden blive styrket med flere originale kulturprogrammer og mere vægt på historie, hvor kanalen får en mere klar og udvidet rolle i forhold til DR2. Og endelig vil man i fremtiden opleve, at nogle af DRs stærkeste kulturprogrammer kommer til at høre naturligt hjemme på DR K.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her