1. april 2011

DR lancerer P6 BEAT

 Med værter som Carsten Holm, Camilla Jane Lea, Krede Pedersen, Anders Bøtter, Kristian Leth, Ralf Christensen og Jan Sneum er musikformidlingen sat i højsædet på P6 BEAT. Fællesnævneren for alle værterne er stor musikviden og –begejstring, der vil brage ud af højtalerne og berige lytterne med info om nye artister, nye tendenser, biografier på musiklegenderne og meget andet, som forhåbentlig vil efterlade lytterne med ny musikalsk viden og appetit på mere:

- Jeg er meget stolt af at være en del af et hold på P6 BEAT, som ikke er bange for at komme til at lære mere om musik - også lære af lytterne og deres pladesamlinger. For selvom vi ved en hulens masse, både hvad angår musikhistorien, milepælene og den sprøde lyd af i dag og i morgen, så er der stadig masser af uopdaget musikland, som vi skal udforske… og det gør P6 BEAT 24 timer i døgnet, siger Carsten Holm, der har en lang radiokarriere på P3 bag sig.

En anden vært på P6 Beat er Camilla Jane Lea, der som ankerkvinde på bl.a. ’Musikterapi på P3’ og DR2's musikprogram ’Backstage’ er særdeles godt klædt på til at skulle føre P6 BEAT-lytterne igennem hverdagsmorgenerne:

- P6 BEAT er nysgerrig og fordomsfri, og jeg er nok den mindst musiksnobbede DJ. For mig findes der bare god og dårlig musik. Efter min mening er en god DJ én, der spiller dét, du ikke vidste du gerne ville høre, siger Camilla Jane Lea.

- Det ustyrlige ved musikscenen nu er, at den er grænseløs og dermed pragtfuld uoverskuelig. En verden af musik ligger et klik fra enhver, der har lyst til at lytte. I en sådan verden af vidunderlig musikalsk mangfoldighed på tværs af tid og sted kan en guide af og til være både påskønnet og påkrævet – ikke mindst, hvis musikken og kunstnerne hellere søges i garagen end på stadium - siger Jan Sneum, der er bestyrer ’Sneums Garage’ hver lørdag og søndag.

DR P6 BEAT er den anden af i alt fem nye digitale radiokanaler DR lancerer i 2011. Fælles for kanalerne er, at der vil være værter og formidling af musikken. Den første kanal der blev lanceret er DR Ramasjang Radio, som gik i luften 22. marts. Senere følger DR P7 MIX, DR MAMA og DR P8 JAZZ.


ProAV Digital

ProAV2 Forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Videoredaktion
  • AVID Carbon
  • Mikrofon til tasken
  • Midas Heritage
  • Morten Raarup
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her