29. oktober 2010

DR lancerer en app

Med app’en får danskerne en hurtig og samlet adgang til seneste nyt fra DR. Ud over de væsentligste landsnyheder og vejret vil brugerne få adgang til nyheder fra DRs regioner samt DR Sporten. Desuden vil man kunne se de seneste indslag fra DR Update.”Med en app til nyheder giver vi endnu bedre adgang til vores indhold på dr.dk. Og lige præcis et samlet nyheds­overblik i tekst, lyd og levende billeder er helt i centrum af brugernes ønsker – noget, som DR skal kunne tilbyde”, siger Nicolai Porsbo, der er kanalchef for dr.dk.

Hos DR Nyheder ser man den nye app som det næste logiske trin i en lang udvikling for at gøre nyheder fra DR så bredt tilgængelige som muligt. ”Vi tror, at mobilen i nær fremtid bliver lige så brugt til nyhedsopdatering som pc’en, og derfor skal vores nyheder selvfølgelig også være til rådighed på denne måde. Vores mål er at give danskerne nyheder, hvor de vil og når de vil. Det mål vil app’en hjælpe os med at nå”, siger Per Bjerre, der er redaktionschef for nyheder på dr.dk.

App’en er gratis og vil være tilgængelig for brugere af Apples iOS (iPhone, iPod Touch) og Googles Android (flere producenter). Man kan få mere at vide om app’en ved at sende en sms med ordlyden ”app” til 1212 - eller ved at besøge dr.dk/nyheder/service.

Alt indhold i app’en findes også frit tilgængeligt på DRs mobilsite, mobil.dr.dk, og brugere uden én af de nævnte smartphones vil kunne få et samlet nyhedsoverblik her.

 

ProAV Digital

Forside teaser 5 20 NET2

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Live Streaming
  • Peter Albrechtsen
  • Canon 1DX
  • The Cube
  • NowTek

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her