Corona OL

Foto: DADO RUVIC © Scanpix

Af Birgit Waltenburg, 7. april 2020

DR kigger efter dansk produceret indhold til sommeren

DR må kigge langt efter OL og EM i fodbold, som efter planen skulle være afviklet i løbet af sommeren. Udbruddet af coronavirus har medført udskydelser, og de to store sportsbegivenheder finder først sted i 2021.

Det betyder et hul i DR's sendeflade. De mange timers live-sport og øvrig dækning af OL og EM skal erstattes, og DR sætter nu tal på, hvor meget der skal købes ind for, og som landets produktionsselskaber kan gøre sig håb om at få del i.

"Udskydelsen af EM og OL har betydet, at vi nu kommer til at efterspørge programmer for 10 mio. kr. til sommeren," skriver Lars Fredenslund Høgsberg, som er underdirektør i DR i en kommentar.

De 10 mio. kr., som skal udfylde det hul, som de to udskudte sportsbegivenheder efterlader, skal bruges til nyproducerede danske programmer, uddyber Lars Fredenslund Høgsberg. Med tanke på den aktuelle coronasituation og de begrænsninger, som den lægger på mulighederne for at sætte større tv-produktioner op, er det uklart, præcis hvilke typer indhold det er realistisk for DR at få produceret.

"Hvilke programmer det bliver, er for tidligt at sige, det er vi i dialog med forskellige producenter om. Vi har fået rigtig mange gode ideer til programmer de seneste uger, og nogle af dem skal vi se, om vi kan arbejde videre med, så det kan blive klar til sommeren," skriver Lars Fredenslund Høgsberg.

 

kilde: mediawatch.dk

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her