24. august 2011

DR ansætter under krise

 Karsten Engmann Jensen har arbejdet på Børsen de seneste 12 år, og han er forfatter til flere bøger om økonomi. Tidligere har han også været ansat som cheføkonom i Institut for Konjunkturanalyse og arbejdet som økonom i Nationalbanken og Udenrigsministeriet.

I en årrække har Engmann også undervist i forskellige økonomifag på både Københavns Universitet og på Copenhagen Business School, ligesom han også har rejst rundt i landet og holdt foredrag. Blandt andet foredrag med den højaktuelle titel ’Krise eller ej – hvad betyder det for os?’ 

”Vi glæder os til at nyde godt af Karsten Engmanns evner. Med sin baggrund i for eksempel Nationalbanken og på Børsen formår han både formmæssigt og i substansen at formidle de globale finanshistorier, der har afgørende betydning for Danmark og dermed os alle,” siger DRs nyhedsdirektør Ulrik Haagerup.

Selv kalder Karsten Engmann Jensen det en meget stor udfordring, han har taget imod.

”Det er lidt af en drøm at få lov til at arbejde med et så afgørende emne for et så afgørende medie. Jeg vil arbejde hårdt for at fremlægge de økonomiske konsekvenser af krisen så objektivt og konstruktivt som muligt,” siger han.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her