Discovery Networks

Af Birgit Waltenburg, 22. maj 2017

Discovery tilpasser forretningen

Discovery Networks afskediger 18 medarbejdere i Danmark og oplyser samtidigt i meddelelsen, at afskedigelserne sker bredt i organisationen.

"Som en seriøs, kommerciel medievirksomhed er vi nødt til løbende at tilpasse vores virksomhed til de forandringer, der præger vores branche og samtid. Når vi nu tilpasser os, er det for at sikre os muligheden for fremadrettet at kunne investere yderligere i indhold, sportsrettigheder og digitale tiltag på tværs af Norden.

Ændringerne indebærer desværre en række opsigelser," udtaler Christian Kemp i meddelelsen. Selskabet oplyser, at medarbejderne i dag er blevet orienteret om afskedigelserne på et stormøde. "Det er en mærkbar justering, vi i dag foretager. Men for at fastholde og styrke vores position i markedet fremover er det nødvendigt, at vi tilpasser og udvikler vores forretning," udtaler Christian Kemp. Discovery oplyser, at man også justerer selskabet i Sverige, hvor der nedlægges 30 stillinger. Forklaringen på afskedigelserne i Sverige er den samme som i Danmark.

I 2015 måtte den danske del af Discovery Networks notere en betragtelig nedgang i resultat. Overskuddet dalede således fra 194,5 mio. kr. til 110,5 mio. kr. Til gengæld voksede omsætningen med over 80 mio. kr. og landede på 1,05 mia.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her