11. januar 2013

Discovery køber SBS Nordic

SBS Nordic driver 12 tv- og 19 radio-kanaler i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Herhjemme tæller tv-kanalerne Kanal4, 5'eren, 6'eren og 7'eren, der gå i luften første januar. Blandt radioaktiviteterne er The Voice, Nova FM, 100FM og PopFM - sidstnævnte drives i samarbegde med Berlingske Media.

 

"SBS Nordic har en fuldt distribueret portefølje af tv-netværk med tosidet indtægtsmodel og med et fantastisk ledelsesteam, som vil udvide Discoverys aftryk i hele Norden, der omfatter nogle af de mest stabile tv-markeder i verden," siger David Zaslav, præsident og CEO for Discovery Communications, i meddelelsen.

 

Financial Times har tidligere kunne fortælle, at Discoverys beløb var lavere end ProsiebensSat1.´s priskilt p.g.a. overvejelser  omkring eurozone-krisen og SBS-kanalernes manglende evne til at øge prisen på abonnementer.

Discovery var ikke alene i opløbet om SBS-kanalerne. kapitalfonden Providence Equity Partners havde også afleveret bud på de nordiske kanaler, men det levede altså ikke op til ProsiebenSat1.´s forventninger. 

 

ProsiebenSat1 har tidligere forsøgt SBS-akanalerne både i 2010 og 2011, men valgte at standse salgsprocessen, da prisniveauet ikke var højt nok.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her