Pil Gundelach Brandstrup2

Foto: Agnete Schlichtkrull

Af Birgit Waltenburg, 23. oktober 2019

Discovery får ny programdirektør fra Xee

Pil Gundelach Brandstrup skifter fra nytår jobbet som kanalchef for Xee ud med direktørjob hos Discovery Networks. Hun har tidligere været kanalchef for DR1 og haft ledende stillinger hos TV 2 i Norge og TV3-kanalerne. Hun har desuden arbejdet i produktionsbranchen for bl.a. Blu og Strix.

"Det her er en drømmeansættelse for os. Pil har omfattende erfaring fra både produktionsbranchen og som programdirektør i flere tv-huse. Ikke bare har hun et godt øje for kvalitet, hun er også en virkelig dygtig strateg," siger Christian Kemp, adm. direktør for Discovery Networks i Danmark, i pressemeddelelsen.

"Discovery repræsenterer noget helt unikt i det danske tv-marked. De har både en meget stærk lokal forankring her i Danmark, samtidig med at de har et stort netværk af resourcer og kompetencer internationalt. Det giver mig som programdirektør muligheden for at sætte et utroligt stærkt tilbud sammen til seerne, bestående af både dansk kvalitetsindhold, sport og international krimi og serier," siger Pil Gundelach Brandstrup i meddelelsen.

ProAV Digital

ProAV7 20 forsideNET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Shure SLX-D
  • Lys til streaming
  • Ung selvstændig
  • Frihedsmuseet
  • Redigering på iPad

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her