AndersBlauenfeldt

Foto: Miklos Szabo / TV 2

Af Birgit Waltenburg, 21. januar 2020

Direktør for Digital og Teknik stopper

Anders Blauenfeldt fratræder som direktør for Digital og Teknik hos TV 2 med udgangen af januar. Dette sker efter, at man i direktionen i TV 2 ikke har kunnet blive enige om, hvordan den digitale udvikling skal drives fremover.

- Udviklingen af TV 2 PLAY i de kommende år er vores absolutte hovedfokus, og den digitale acceleration er en kompleks opgave, der kan angribes på forskellig vis. Det har givet anledning til mange frugtbare diskussioner i TV 2s direktion, men konklusionen er, at vi bordet rundt desværre ikke er blevet enige om, hvordan vi bedst driver udviklingen. Derfor er vi i fællesskab nået frem til, at Anders Blauenfeldt fratræder som direktør, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.

- Anders har en stor aktie i, at TV 2 PLAY i dag står stærkt, og hans indsats med TV 2s digitale transformation har sikret en afgørende udvikling af vores platforme. Anders blev ansat som digital direktør, men har i løbet af sine fire år på TV 2 fået udvidet sit ansvar til også at omfatte hele det tekniske område, og han har stået i spidsen for en vigtig udvikling af hele sin organisation, så TV 2 digitalt og teknisk har taget et stort skridt fremad, siger Anne Engdal Stig Christensen.

- I TV 2s direktion deler vi de høje ambitioner for TV 2s digitale transformation og for TV 2 PLAY, men vejen derhen ser vi forskelligt på, og så er det vel i sidste ende helt naturligt, at vores veje må skilles. Jeg har haft en finger med i spillet på et afgørende tidspunkt i TV 2s udvikling, hvor vi nu med rette kan kalde os en digital medietech-virksomhed, siger Anders Blauenfeldt.

- Jeg er særligt stolt af, hvordan den tekniske og digitale organisation og vores drifts- og udviklingsprocesser har udviklet sig, samt hvordan det tværgående samarbejde og medarbejdernes digitale mindset er blevet styrket. Jeg har en stor kærlighed til TV 2 og vil glæde mig til fra sidelinjen at følge udviklingen de kommende år, siger Anders Blauenfeldt.

TV 2s nye finansdirektør, Carsten Topholt, konstitueres som direktør for digital og teknik.

ProAV Digital

Forside8 20 www

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hybridkamera

  • Kvinder i branchen

  • Damhuskroen

  • Merging Anubis

  • Lyd til streaming

Læs alt lige HER

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her