Monitor Nytfra 300316

Af Birgit Waltenburg, 12. august 2016

dblux overtaget af NEP

NEP Group Inc har erhvervet alle aktiverne i dblux, som er den førende leverandør af OB-tjenester i Danmark. Med købet følger tre mobile enheder, en ENG lastbil og et studie kontrolrum til NEP's ressourcer på verdensplan. dblux har specialiseret sig i live-udsendelser af sportsbegivenheder og nyhedsformidling, og de er den største leverandør i Danmark af live transmissioner til flere nationale tv-kanaler og har gjort det i hele Skandinavien i mere end 20 år.

"Vi ser frem til at få teamet fra dblux ombord til at hjælpe med vores produktion i Norden, " siger Paul Henriksen, formand for NEP Broadcast Services Europe. "Det dblux hold deler den samme forpligtelse til klient succes, som vi gør i NEP, og ekstra personale og udstyr baseret i Danmark vil være en væsentlig fordel for vores kunder."

dblux vil fremover hedde NEP Danmark, men med samme personale og samme firmaadresse i Aalborg. Administrerende direktør for NEP Danmark bliver Mats Berggren, medens Henrik Borup tager sig af den daglige ledelse og vil have et tæt samarbejde med NEP Sverige.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her