19. maj 2011

Datatrafik fra mobiltelefoner stiger voldsomt

 Således er datatrafikken fra mobiltelefoner vokset 86 pct. fra første til andet halvår 2010. Samtidig er antallet af abonnementer til mobiltelefoner, der har været anvendt til datatrafik, steget med næsten 400.000 på et halvt år til 2,6 mio. abonnementer ved udgangen af 2010.

Mobiltelefonernes datatrafik udgør dog kun 13 % af den samlede mobile datatrafik, mens resten består af data fra mobile bredbåndsabonnementer til computere.

Den større brug af smartphones har givet nyt liv til det mobile IPTV. Mobilt IPTV er muligheden for at se live tv på sin mobiltelefon, og antallet af disse abonnementer er vokset for første gang i halvandet år.

De solgte fastnet bredbåndsforbindelserne bliver fortsat hurtigere. Særligt antallet af abonnementer, der er solgt med markedsførte downloadhastigheder på over 30 Mbit/s, er blevet populære og er på et halvt år mere end fordoblet til over 100.000 abonnementer i slutningen af 2010. De stigende hastigheder betyder, at den mest solgte downloadhastighed ved udgangen af 2010 var på 10 til 30 Mbit/s. Uploadhastighederne stiger også om end ikke i samme grad. Her var den mest solgte hastighed ved slutningen af 2010 på 1 til 2 Mbit/s.

ProAV Digital

Forside 4 21 teaser

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Innovation House
  • Pascal Audio
  • Streaming
  • Trådløs 4K
  • Naturkraft
  • Demo/brugt udstyr

Læs alt lige HER 

Annoncering

Få kontakt til en købestærk målgruppe i Danmarks eneste PRO AV magasin

Se mere her

Typisk ProAV læser

74,5% er meget tilfreds med det redaktionelle indhold

Se mere her